SEZONA: 1

EPIZODA: 55

SADRžAJ

Salvador niječe da je dao lažni iskaz policiji. Amélia nagovara Zefinhu da da iskaz protiv Ernesta. Iolanda i Dália se prepiru na ulici zbog Munda. Salvador posjeti unuku Martu u bolnici. Sílviju zaintrigira kad ugleda kako Venceslau traži Gertrude novac. Tenpa kaže načelniku da je prepoznao Valterov auto kao auto koji ga je pregazio na dan pljačke u draguljarnici. Gaia se rastuži kada ugleda Tonija i Hildu kako su sretni zajedno. Manfred objavi obitelji Hauser da je on jedina osoba koja je pokupovala tvrtkine dionice. Sílvia dobiva trudove i Viktor je vozi u bolnicu. Nakon što je ispitao Valtera, načelnik zaključuje da se Tenpa prevario u vezi s autom. Davi pita Auroru bi li voljela biti majka. Sílvia rađa sina, a Franz čuje da je Viktor djetetov otac. Ernest čestita Franzu na sinu. Pérola tješi Améliju. Valter govori Lauri da je Décio umiješan u pljačku draguljarnice. Franz kaže Sílviji i Viktoru da zna da dijete nije njegovo i potiče ih da budu skupa. Ernest posjeti Sílviju u bolnici.

Uloge: Bruno Gagliasso (Franz Hauser), Bianca Bin (Amélia Fonseca Hauser), Mel Maia (Pérola Fonseca Hauser), Carolina Dieckmann (Iolanda López Fonseca), Domingos Montagner (Raimundo Fonseca, Mundo), Nathália Dill (Sílvia Lemos Zampari Hauser), Rafael Cardoso (Viktor Hauser), Luiza Valdetaro (Hilda Hauser Baldo), Thiago Lacerda (Antônio Baldo Toni), Mariana Ximenes (Aurora Lincoln), Ana Lúcia Torre (Gertrude Ducke Hauser), Caio Blat (Sonan Gyatso), Letícia Spiller (Lola Garde), Carmo Dalla Vecchia (Manfred Ducke López) i José de Abreu (Ernest Hauser)
Redatelji: Richardo Waddington, Amora Mautner
Scenaristi: Duca Rachid, Thelma Guedes
Urednica: Ranka Horvat

Fotografije

Dragocjeni biserDragocjeni biser 01Dragocjeni biser 02Dragocjeni biser 03Dragocjeni biser 04Dragocjeni biser 05Dragocjeni biser 06Dragocjeni biser 07Dragocjeni biser 08Dragocjeni biser 09Dragocjeni biser 10

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.