SEZONA: 15

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Suđenje Williamu Lewisu još jedanput detektivku Benson suočava s njezinim napadačem. Vraća se gostujuća zvijezda Pablo Schreiber.
"Zvijer" se vraća kad je detektivka Benson prisiljena suočiti se s Lewisom (Schreiber) u sudnici. Stres zbog ponovnog proživljavanja napada uzrokuje nazadovanje u njezinu oporavku. Lewis pokušava svim mogućim trikovima nastaviti niz pravnih uspjeha pa je Olivia prisiljena otkriti neke od tajni koje je čuvala o tom mučnom događaju.
U gostujućim ulogama gledamo Deana Wintersa (detektiv Brian Cassidy), Renée Goldsberry (odvjetnica Martha Marron), Billa Irwina (dr. Peter Lindstrom) i Johna Rothmana (sudac Edward Kofax).

Fotografije

Zakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtveZakon i red: Odjel za žrtve

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.