SEZONA: 1

EPIZODA: 12

SADRžAJ

Kim je dojadilo — u posljednje je vrijeme izluđuje sve štoLouie čini, ili ne čini. Kada se Louie s njome napokon upusti u raspravu, ona shvati da ga zapravo mrzi. On je pokušava nagovoriti da mu otkrije što nije u redu, da može popraviti, ali kako ona ne prestaje, on odluči poraditi na nekim stvarima. On se preko noći pokuša pretvoriti u savršena stepforskog supruga. Ali ni to ne pali. "Nije stvar u stvarima koje činiš“, kaže ona očajno. "Mislim da je to samo... To tko si... Cijela bit tvoga bića". Shvaćajući da joj treba malo vremena, Kim se odluči zamijeniti s Jerryjem na neko vrijeme. Dogovor funkcionira i bolje nego što su mislili za oboje, pa se njih dvoje odluče suočiti s problemima prije nego što postanu samo susjedi. Tijekom večeri oboje priznaju da su se mrzili već nakon prvog spoja. Louie misli da to obećava: "Svi se bračni partneri mrze. Mi se znamo s time nositi jer je nama tako otpočetka, ali smo ipak odlučili ostati zajedno". Nakon ove se besmislice poljube i pomire.

Fotografije

Sretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni LouieSretni Louie

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.