Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 37

SADRžAJ

Laura zatraži rastavu. Frederico osuđuje Divu zbog njezine slike u novinama, ali Mário je odobrava i kaže da je to idealna promidžba kazališta. Umberto zabrani Dórleac da ide na plažu u kratkom kupaćem kostimu. Isabel predloži Dórleac da skupa odu u Pariz kako bi je podučavala plesati sambu, ali Francuskinja kaže da joj ne može platiti troškove i zamoli je da pričeka dok ne razgovara sa svojim mecenom. Berenice se ruga Isabel kada čuje kako Juremi govori da ne ide u Pariz. Laura odlazi odvjetniku kako bi se informirala o rastavi. Berenice odlazi Constânciji po novac za čuvanje Eliasa i kaže joj da Isabel želi otići u Francusku. Fernando otkrije da Edgar ima izvanbračnu kćer i kaže to Bonifáciju. Constância daje Isabel novac kako bi otputovala s Dórleac. Laura kaže roditeljima da će se rastati, a Constância se tome protivi.

Fotografije

Rame uz rame 01Rame uz rame 02Rame uz rame 03Rame uz rame 04Rame uz rame 05Rame uz rame 06Rame uz rame 07Rame uz rame 08Rame uz rame 09Rame uz rame 10Rame uz rame 11Rame uz rame 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.