SEZONA: 3

EPIZODA: 2 - Piece of My Heart

SADRžAJ

Kad istraživačkog novinara Matta Barbera nađu mrtvog u kućici za odmor u zabačenom selu, Banks i njegov tim isprva ne znaju što bi od silnih tragova. Banks otkriva da je Barber povezan s tajanstvenom smrti u 1980-ima koja se tiče preživjelih članova kultnog rock benda 'The Crystal Kiss'. Da bi stvar bila gora, žrtvin je otac Jack Barber, bivši viši policijski službenik, a sada kandidat za policijskog načelnika. Usprkos njegovom velikom ugledu, inspektorica Helen Morton uvjerena je da Jack na neki način ometa istragu. Banksa jako potrese otkriće privatne veze Annie Cabbot i sumnjivca koja dovodi u pitanje vezu koju grade njih dvoje. Mogu li Annie i Banks ikad biti zajedno?

Fotografije

Viši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor BanksViši inspektor Banks

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.