SEZONA: 1

EPIZODA: 97

SADRžAJ

Marko nastavlja sa svojim planom; odglumit će pokušaj samoubojstva kako bi privukao pozornost. Začuvši buku, Katarina kreće prema tavanu, no prekine ju dolazak Mile i Svete. Uvjeren da je Katarina krenula prema tavanu, Marko odgurne stolac te se objesi, no uže je, srećom, predugo pa uspijeva prstima dotaknuti pod. Sveto pronalazi njegovo oproštajno pismo te alarmira Došenove koji se šokiraju kad ugledaju Marka kako visi. Višnja mu sve prašta, a Katarina je potresena. Nakon incidenta s Markom, Mile i Sveto predlažu unucima da odustanu od utrke i podjele novac, ili će ih oni sami otjerati. Kata i Tomislav su u šoku. U selo dolazi Milica koja odluči 'pomoći' Oštrovčanima. Nudi im pomoć u isplati kredita, ako Kate i Tom postanu članovi Odbora, a ona dobije šumu u koncesiju. Članovi odbora su u nedoumici. U međuvremenu, Zdenku porazi činjenica da ne može popraviti frižider pa odluči prodati zimnicu i bundu. Barbara je u tome sprečava jer, zajedno s Ane, smatra da je bunda vlasništvo pilane. Na koncu je prodaju Milici po pet puta nižoj cijeni nego je kupljena. Damir i Katarina se sreću pored kugle i provode poslijepodne zajedno. Oboje su tužni zbog njihovih sudbina, ali na koncu se poljube.

Fotografije

Kud puklo da pukloKud puklo da pukloKud puklo da puklo 01Kud puklo da puklo 02Kud puklo da puklo 03Kud puklo da puklo 04Kud puklo da puklo 05Kud puklo da puklo 06Kud puklo da puklo 07Kud puklo da puklo 08Kud puklo da puklo 09Kud puklo da puklo 10Kud puklo da pukloKud puklo da puklo 11Kud puklo da puklo 12Kud puklo da puklo 13 - druga sezonaKud puklo da puklo 14 - druga sezonaKud puklo da puklo 15 - druga sezonaKud puklo da puklo 16 - druga sezonaKud puklo da puklo 17 - druga sezona

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.