poster

Vatre ivanjske

Vatre ivanjske (2014)

drama | Hrvatska
RTL Kockica | utorak | 22:50

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 90

SADRžAJ

Ana je u strahu što će za nju i Viktora značiti razvod od Magdalene. Iako je Viktor uvjerava da će sve biti u najboljem redu, ni sam ne zna da su se za Magdalenu stvari dramatično promijenile otkako je pronašla Tildin dnevnik. Božo poludi na Tildu jer je nevine Elenu i Dinku poslala u zatvor. Ona pak tjera Božu da se pomiri s činjenicom da je izgubio Elenu, ali zauzvrat dobio imanje. Božo je zgrožen Tildinom okrutnošću, napada je što će dopustiti da nevini stradaju zbog ubojstva koje je ona počinila. Petar to sve čuje s vrata i, gorčen na majku, odluči zatražiti autopsiju.

Fotografije

Vatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjskeVatre ivanjske

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.