SEZONA: 3

EPIZODA: 1

SADRžAJ

ZLOČINCI U ODIJELIMA atraktivna je serija o neobičnom partnerstvu šarmantnog majstora za prijevare NEALA CAFFREYA (Matt Bomer) i agenta FBI-a PETERA BURKEA (Tim DeKay).
Neal Caffrey koristi svoja stručna znanja da bi pomogao Burkeu da ulovi najspretnije kriminalce, u zamjenu za slobodu. Zajedničkim snagama dokazuju da je za rješavanje najlukavijih zločina potrebno uposliti najpametnijeg kriminalca.
Treća sezona donosi uzbudljive nove slučajeve, s još više intriga i strasti...
Na početku sezone otkrit ćemo na čijoj je strani Neal zapravo.

Glavni glumci serije su Matt Bomer (Chuck, Tru Calling), Tim DeKay (Tell Me You Love Me, Carnivale), Tiffani Thiessen (What About Brian, Fastlane), Willie Garson (Sex and the City, John from Cincinnati), Sharif Atkins (ER, Hawaii), Marsha Thomason (Lost, Las Vegas) i Hilarie Burton (One Tree Hill).
Glumačkoj ekipi se kao stalna članica ove sezone pridružuje Hilarie Burton, koja je u drugoj sezoni gostovala u nekoliko epizoda, a i ovdje glumi SARU ELLIS u koju je Neal Caffrey (Bomer) zaljubljen.

Autor i izvršni producent serije je Jeff Eastin, Jeff King i Mark Goffman su izvršni koproducenti. Serija se snima u New Yorku.
---

1. epizoda:

Neal postaje glavni osumnjičenik nakon požara u Adlerovom skladištu u kojemu je navodno uništena neprocjenjiva zbirka umjetnina koje su opljačkali nacisti. Neal cijelo to vrijeme nije nosio svoj odašiljač na gležnju, pa je Peter uvjeren da je Neal ukrao zbirku umjetnina prije požara ili da barem zna tko je počinitelj. Neal uspješno prođe na detektoru laži, no Peter zna da je Neal već i prije znao nadmudriti sistem. Neal nije lagao: nije u to doba znao za pljačku, no uskoro saznaje. Adler je natovario umjetnine u kamion, a Mozzie je obavio laku zamjenu. Sad želi nestati iz grada, no Neal nije baš spreman na to. Mozzie uvjerava Neala da je posao bio čist i da im nitko ne može ući u trag... Samo da nije tog sitnog detalja! A Peteru je samo jedan sitni detalj potreban, te Neal uskoro saznaje da je Peter našao nepobitan dokaz koji ga povezuje s pljačkom. Sad samo treba još jedan put nadmudriti sustav...

Fotografije

Zločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelimaZločinci u odijelima

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.