SEZONA: 1

EPIZODA: 67

SADRžAJ

U Nazlinoj i Nikovoj obitelji strasti se ponovo uzburkaju na spomen djetetova imena. Svi su se okupili u kući Kahramanovih zbog snimanja obiteljske fotografije, no čim se pokrenula tema djetetova imena, obje su se obitelji počele prepirati. Nitko od njih ne zna da su Nazli i Niko već našli lijepo ime za svoga sina. Listajući obiteljske fotografije, Feride postane ljubomorna na Katinu zbog mladolikog izgleda. No ubrzo saznaje da je tajna u plastičnoj kirurgiji. Kahraman objesi sliku golog unuka u radnji i pozove sve kolege da ga dođu vidjeti. Rušen poludi kad kod agenta za nekretnine sazna da su kuću, koju je htio unajmiti, uzeli Dželajir i Rabia. Nazli i Niko ostave bebu kod kuće i odu posjetiti Stavrove. Čim je počela nova svađa, od kuće dolaze loše vijesti - beba se razboljela!

Fotografije

Miješani brakMiješani brakMiješani brak 01Miješani brak 02Miješani brak 04Miješani brak 05Miješani brak 06Miješani brak 08Miješani brak 10Miješani brak 11Miješani brak 12

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.