SEZONA: 1

EPIZODA: 38

SADRžAJ

Malena i Fabiola imaju ponižavajući nastup na okupljanju, koji je izgledao kao da je riječ o još jednoj točki proslave. Alonso ispriča Fabioli što se zapravo dogodilo, no ona mu ne vjeruje i prekine vezu s njim. Malena zavodljivo priđe Alonsu, no on joj objavi rat. Sergio iskoristi priliku da se solidarizira s Fabiolom i pruži joj potporu. Fabiola se pouzdaje u njega i kroz suze mu kaže da su Alonso i Malena ljubavnici. Sergio odlično glumi i pruži joj bezuvjetnu ljubav. Lopov, tj. svećenik Abdilio, napije se i porječka s Matacánom braneći Nelly. Remigio je ljubomoran na Horacija jer je Fermina izabrala njega. Reinaldo, kako bi naljutio Rubéna i zajamčio si zaruke, iskoristi Olegariovu nazočnost za stolom i kaže mu da je Amparo pristala udati za njega.

Fotografije

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15Amazonke 16

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.