SEZONA: 3

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Nakon što otkriju da Noel (gostujuća zvijezda s epizodnom ulogom BRANT DAUGHERTY) i koliba njegove obitelji imaju neke veze s tom noći, a možda i s Mayinim (gostujuća zvijezda s epizodnom ulogom BIANCA LAWSON) nestankom, djevojke pokušavaju sastaviti sve dijelove slagalice. Hanna i Emily odlaze u kolibu obitelji Kahn u potrazi za tragovima koji bi Mayu povezali s tom lokacijom, a Spencer sama njuška i istražuje Noela. Ima li Noel ipak svoje prste u svemu ovome ili on i Jenna (gostujuća zvijezda s epizodnom ulogom TAMMIN SURSOK) samo blefiraju kako bi Ariju, Emily, Hannu i Spencer odveli na pogrešan trag? Za to vrijeme Aria se mora suočiti s time da je upoznala Ezrinu mamu i doznala informacije o njegovoj prošlosti.

Fotografije

Slatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljiviceSlatke male lažljivice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.