poster

Ljubav na kocki

Apuesta por un Amor (2004)

romantika | Meksiko

EPIZODA: 126

SADRžAJ

Domingo objašnjava Gabrielu da je prije zapaljenja staje Lazara Julia Gabriela zamijenio za dijete koje je već bilo mrtvo, a koje je ona otkopala. On joj govori kako ju je upoznao na autobusnoj postaji i da je otišao iz Meride s njihovim sinom koji je bio živ. Autobus se sudario, a kad je došao k svijesti, shvatio je da dr. Calzada spasio jedino dijete koje je bilo u autobusu i odveo ga u sirotište. Zapovjednik Gomez govori Juliji da želi da ona i Justo Hernandez budu ispitani, da on prizna da ju je silovao i da bude osuđen. Gracia opali šamar Domingu kad joj on kaže da Gabriel zna je njegov sin živ i da je u sirotištu. Gabriel pokazuje sve svoje dokumente kako bi dokazao da je otac Julija Gabriela i Dominga odvodi kao svjedoka, Tesresa ga prepoznaje i govori Gabrielu da su takav čovjek i plavuša došli u sirotište, da su rekli da su bračni par i pokušali usvojiti dijete. Gabriel osuđuje Graciju što je šutjela i kaže joj da je zabrinuta da njezino dijete ima majku koja ne zna što je poštenje. Camilo govori Gabrielu da je posvojio Julija Gabriela. Gracia govori Juliji da je njezin sin živ i da je šutjela kako bi Gabriel bio s njom.

Fotografije

Ljubav na kocki 01Ljubav na kocki 02Ljubav na kocki 03Ljubav na kocki 04Ljubav na kocki 05Ljubav na kocki 06Ljubav na kocki 07Ljubav na kocki 08Ljubav na kocki 09Ljubav na kocki 10Ljubav na kocki 11Ljubav na kocki 12Ljubav na kocki 13Ljubav na kocki 14Ljubav na kocki 15

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.