EPIZODA: 221

SADRžAJ

Nastavljamo s našim ekskluzivnim TV emisijama iz Barcelone s MWC 2024. Na početku emisije razgovarali smo s CEO-om jednog od dva domaća jednoroga odnosno tvrtki čija se vrijednost procjenjuje na više od milijardu dolara. Naravno riječ je o Infobipu, a naš sugovornik je Silvio Kutić.

Fotografije

ICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežomICTbusiness TV: Usluge i rješenja potaknuta 5G mrežom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.