Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 60 - zabavna/ obrazovna emisija

SADRžAJ

Jeste li u zadnjih nekoliko godina u našim prodavaonicama primijetili ribu čudnovatog naziva Pangasious? Kod nas, a i u svijetu, postala je popularna prvenstveno radi prihvatljive cijene. A ono što je zanimljivo kod te slatkovodne ribe jest da se ona uzgaja u bazenima usred Vijetnama tek zadnjih 20 godina. “Galileova” novinarka zato se uputila u daleki Vijetnam kako bismo pratili put te ribe od umjetnog uzgoja do naših europskih kuhinja.
U ova brza vremena kupaonica više nije samo mjesto za kupanje, već i prostor u kojem se možemo opuštati i odmarati. Zato smo se potrudili pronaći neke od najnovijih trendovskih stvarčica za kupaonicu koje bi trebale vrijeme u njoj učiniti još ugodnijim.
Većina nas želi bar malo smršavjeti, to je općepoznata činjenica. Zbog toga smo već desetljećima bombardirani raznoraznim dijetama i kurama mršavljenja. No jeste li se ikad zapitali što se događa s našim tijelom kada bismo pokušali suprotno, tj udebljati se pod svaku cijenu? Galileov reporter je odlučio napraviti eksperiment. Probao se udebljati 5 kilograma za samo jedan dan.

Fotografije

Galileo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.