poster

Ljubav na kocki

Apuesta por un Amor (2004)

romantika | Meksiko

Ocjena korisnika: 1/10

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Gabriel kaže Juliji da je samo htio pozdraviti njezinog oca i odnijeti mu dar. Ignacio pita Francisca kada će odrediti datum ženidbe s Julijom, jer ona sigurno zna da on petlja s drugom. Francisco odgovori da će Julia biti njegova kada ona to odluči. Alvaro i Julia pokušaju nagovoriti Julija da se ne druži s Gabrielom, jer ga ne poznaju. Julia upozori tatu da ona odlazi od kuće, ako se oženi Casandrom. Gabriel kaže Franciscu da su prijatelji i bit će iskren prema njemu i reći mu da je Julia Montano razlog njegova ostanka u selu. Ona mu se jako sviđa. Alvaro pokuša silovati Matilde, ali Gabriel mu priprijeti da će reći tati i sestrama da seksualno proganja žene kako bi postigao svoj cilj. Ignacio kaže Franciscu da je dužan velik novac Gabrielu Duranu i on će biti novi vlasnik imanja.

Fotografije

Ljubav na kocki 01Ljubav na kocki 02Ljubav na kocki 03Ljubav na kocki 04Ljubav na kocki 05Ljubav na kocki 06Ljubav na kocki 07Ljubav na kocki 08Ljubav na kocki 09Ljubav na kocki 10Ljubav na kocki 11Ljubav na kocki 12Ljubav na kocki 13Ljubav na kocki 14Ljubav na kocki 15

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.