poster

Kućanice iz visokog društva: Atlanta: Sex, Lies, and Video-Phones

The Real Housewives of Atlanta (2023)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 15

EPIZODA: 12 - Sex, Lies, and Video-Phones

SADRžAJ

Kandi heads home early from Portugal, leaving the fallout from her argument with Drew behind. After a visit to a healing sound bath, old wounds reopen and threaten to derail Sheree's trip. Marlo gets into hot water after sharing private videos. Kenya and Courtney hash it out over the meaning of karma.

Fotografije

Kućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: AtlantaKućanice iz visokog društva: Atlanta

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.