SEZONA: 2

EPIZODA: 4 - Basic Rocket Science

SADRžAJ

Debatni tim Greendalea priprema se za natjecanje, a Annie iznenada ostaje bez partnera. Budući da je Jeff prije upisa na fakultet bio uspješan parnični odvjetnik, Annie, dekan Pelton i voditelj tima, profesor Whitman, mole ga da se uključi. Isprva odbija, no Pelton mu obećava parkirno mjesto i time ga uspijeva nagovoriti da se pridruži ekipi u natjecanju protiv City Collegea i njihova legendarnoga glavnoga govornika u invalidskim kolicima, Jeremyja Simmonsa. Istodobno, grupa primjećuje da na neki sablastan način Abedovi zadaci za filmski kolegij predviđaju njihovu budućnost, a Britta pristaje da joj Pierce uz pomoć hipnoze pomogne prestati pušiti.

Fotografije

Klub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanihKlub otpisanih

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.