EPIZODA: 15

SADRžAJ

Nakon Prošperove smrti tuga je obuzela cijeli otok, a ponajviše Vinka. Ima osjećaj da je izdao oca jer u trenutku njegove smrti nije bio s njim pa se cijelo vrijeme sprovoda oslanja na Franu, svog najstarijeg sina koji polako postaje glava obitelji, što mlađeg brata Vinkića sve više smeta. Tenzije između njih rastu i zbog Zvonka. Vinkić želi da ga prijave, a Frane je protiv jer zna što će se dogoditi Filipu ako to naprave. Vinko se lomi između jednog i drugog. Maja za to vrijeme nagovara Franu da odu s otoka. Ona više ne može biti tu, govori mu i za Prošperove riječi na samrti, ali Frane ne želi čuti o tome i jasno je da među njima stvari počinju pucati. Marin i Jozo se mire i zahvalni što je Vinko spasio Jozu, odluče njemu pordati parcelu tako da Radovanijevi napokon imaju cijelu Malaščicu. U Zagrebu traju zadnje pripreme za Filipov bijeg iz zemlje, a Grubišić, svjestan da je izgubio ovu bitku, sprema se zadati zadnji udarac.
U ostalim ulogama: Nada Gaćešić Livaković (Jadranka), Trpimir Jurkić (Šime), Marica Vidušić Vrdoljak (Slavica), Mate Gulin (don Petar), Lada Bonacci (Milena), Ante Krstulović (Marin), Slavko Sobin (Jerko), Anastasija Jankovska (Mira), Darko Milas (Grubišić), Sreten Mokrović (Kuzma), Antonija Matković (tajnica Tina), Csilla Barath Bastaić (Sandra), Janko Popović Volarić (Krešo), Živko Anočić (Boki), Filip Detelić (Luka), Ante Čedo Martinić (bankar Bilić), Jakša Borić, Marina Redžepović
Dramaturg: Drago Kekanović
Proizvodnja: Drugi plan d.o.o.

Fotografije

LozaLozaLozaLozaLozaLozaLozaLoza-01Loza-02Loza-03Loza-04Loza-05LozaLoza

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.