poster

Nevjerojatni strojevi iznutra

Inside Mighty Machines (2019)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

„Nevjerojatni strojevi iznutra“ je serija od šest epizoda posvećena ulasku u srce najvećih strojeva na svijetu. Probijamo se kroz masnoću i hrđu kako bismo otkrili izvanredne inženjerske principe koji su pretvorili te strojeve u ikone njihovog vremena. Bivši inženjer NASA-e Chad Zdenek radi zajedno sa stručnim timovima mehaničara dok rastavljaju ogromne strojeve, komad po dio. Od jumbo jet-a 747 do naftne platforme u Sjevernom moru te od elektrane na ugljen do ikoničke lebdjelice, Chad dobiva posljednju priliku da otkrije kako su ti strojevi izgrađeni, kao i da se ukrca na vojni zrakoplov Galaxy C5 i nosač zrakoplova klase Nimitz. Chad Zdenek pokazuje nam najsnažnije svjetske strojeve, kako bi otkrio djela izvanrednog inženjeringa i izvanredne priče koje su ih omogućile.

Fotografije

Nevjerojatni strojevi iznutraNevjerojatni strojevi iznutraNevjerojatni strojevi iznutraNevjerojatni strojevi iznutraNevjerojatni strojevi iznutraNevjerojatni strojevi iznutra

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.