EPIZODA: 20

SADRžAJ

Put od Brazila do Europe s vjetrovima iz suprotnog smjera, prelazak ekvatora i zone tišina komplicirana je jedriličarska etapa. Da sve ipak bude u redu, pobrinuo se naš vjerni bog Neptun, a prelazak preko same crte obilno je zalio. Tih dana slabo smo jedrili, ali odlično lovili ribu. Na drugoj strani Atlantika Hrvatska čigra pronašla je otoke za koje kažu da su nekada bili zeleni. Jedan od većih je Sao Vincente. Ima krasnu klimu, simpatične ljude, niske cijene, portugalsko vino i usporen ritam. Glavni grad Mindelo živne za vrijeme karnevala ili kad se na cesti pojavi bosonoga kraljica tužnih pjesama. Cesaria Evora rođena je u Mindelu i ima lijepu kuću.

Fotografije

Čigrom oko svijeta: Preko Ekvatora do Zelenortskih otokaČigrom oko svijeta: Preko Ekvatora do Zelenortskih otokaČigrom oko svijeta: Preko Ekvatora do Zelenortskih otokaČigrom oko svijeta: Preko Ekvatora do Zelenortskih otokaČigrom oko svijeta: Preko Ekvatora do Zelenortskih otoka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.