poster

Nakon Oak Islanda

Beyond Oak Island (2020)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

S voditeljima Rickom i Martyjem Laginom, pravim lovcima na blago, ova serija od osam epizoda bilježi najpoznatije lovove za blagom u povijesti, sadašnjosti i (možda) budućnosti. Serija je kombinacija odličnog pripovijedanja, zanimljivih intervjua s lovcima na blago, povjesničarima i stručnjacima, kao i trenutnim potragama za blagom na pravim lokacijama, ponekad i sa samim Laginama. Od pirata poput Crnobradog do odmetnika kao što je Jesse James do aztečkog zlata, neprocjenjivih povijesnih artefakata iz američke povijesti i potonulih brodova, 'Nakon Oak Islanda' bavi se mnogim potragama za blagom diljem planeta i otkriva fantastične nove detalje i tragove prošlih potraga, a u nekim slučajevima sudjeluje u lovu.

Fotografije

Nakon Oak IslandaNakon Oak IslandaNakon Oak IslandaNakon Oak IslandaNakon Oak IslandaNakon Oak IslandaNakon Oak IslandaNakon Oak IslandaNakon Oak IslandaNakon Oak Islanda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.