poster

Ispod palube

Below Deck (2013)

Redatelj: Marc Cooper

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 2

EPIZODA: 14

SADRžAJ

Ploveći Karibima, u prvoj sezoni veliki čarter od 50 metara „Honor“ pod zapovjedništvom je kapetana Leea Rosbacha, a ostatak posade čine glavna stjuardesa Adrienna Gang, kuhar Ben Robinson i stjuardesa Kat Held. Prva sezona prikazana je 2013., a prosječna gledanost od 1,4 milijuna gledatelja po epizodi uvjerila je TV mrežu da seriju obnovi i za novu sezonu. U drugoj sezoni na novoj megajahti „Ohana“, krstareći Britanskim Djevičanskim otocima, ponovno su se našli kapetan Lee Rosbach, Ben Robinson, Kat Held i Eddie Lucas, dok su im se pridružili Kate Chastain, Kelley i Amy Johnson, Jennice Ontiveros, Andrew Sturby i Logan Reese. Treća sezona članove posade odvodi na Bahame na jahti „Eros“, četvrta na Američke Djevičanske otoke, dok je peta sezona snimana u Saint Martinu na Karibima. Šesta sezona nastala je na Tahitiju, sedma u Phuketu, Tajlandu, a osma na otoku Antigvi.

Fotografije

Ispod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palubeIspod palube

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.