poster

Gljive!

The Fungies (2020)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 10

SADRžAJ

U prapovijesno doba živjele su Gljive!, živopisni gljivoliki ljudi u živahnom gradiću. Seth je gljivoliki dječak koji voli znanost i kojeg očarava kako svijet funkcionira.
Gljive su stanovnici savršene prapovijesne utopije. Idu u školu za gljive, imaju gljivodnevne poslove, igraju gljivomet i baš im je gljivastično. Ali gljiva Seth, desetgodišnjak, mašta o drukčijoj vrsti zabave. On obožava znanost i istraživanje te obožava svoja otkrića pokazivati ostalim gljivama. U potrazi za znanstvenom pustolovinom, Seth uzrokuje urnebesne probleme sebi i cijelom gradu. Ali Seth genijalno rješava svaki problem i pritom dolazi do novih spoznaja o svojim osjećajima. Gljive su slatke i šarmantne te imaju jedinstvenu kulturu i biologiju. U svojim šupljim tijelima mogu nositi stvari, bez ikakva napora mogu skidati, stavljati ili zamijeniti udove, pa i kombinirati tijela! Seth vrši ekperimente i pretvara Gljive u veće oblike poput gljivocikla, divovske gljive ili dinosaura.

Fotografije

Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!Gljive!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.