poster

Sjeverne vode

The North Water (2021)

triler, drama, avanturistički, misterija | Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanada

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Osramoćeni bivši vojni kirurg Patrick Sumner prijavljuje se kao brodski liječnik u kitolovnoj ekspediciji na Arktik. Na brodu upoznaje harpunera Henryja Draxa, bezumnog ubojicu koji se doima više životinjom nego čovjekom.
Smještena u Velikoj Britaniji i arktičkoj pustoši krajem 1850-ih, SJEVERNE VODE priča je o Patricku Sumneru (Jack O'Connell), osramoćenom bivšem vojnom kirurgu koji se prijavljuje kao brodski liječnik u kitolovnoj ekspediciji na Arktik. Na brodu upoznaje harpunera Henryja Draxa (Colin Farrell), surovog ubojicu čiji je nemoral oblikovan u skladu sa surovošću njegova svijeta. U nadi da će pobjeći od užasa svoje prošlosti, Sumner se nađe u svijetu kojim dominiraju muškarci, na zlosretnom putovanju s ubojitim psihopatom. U potrazi za iskupljenjem, njegova priča postaje gruba borba za opstanak u arktičkoj pustoši.

Fotografije

Sjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vodeSjeverne vode

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.