poster

Zemlja lavova: Noću i danju

Lion Country: Night & Day (2017)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

U jednom od najzabačenijih i najsurovijih divljina u Africi, tri dinastije lavova na rubu su propasti. Slijede neviđeni događaji koji će promijeniti živote više od 70 lavova, od kojih su mnogi imali relativno miran život. Budućnost ne izgleda obećavajuće, a naše će kamere snimati i noću i danju.
Otkrili smo mjesto u Zambiji gdje će se sastati tri čopora. Najkarizmatičniji od svih je Holivudski čopor (koji je ime dobio zahvaljujući lijepom izgledu), obitelj lavova koja se stalno bori s drugim čoporima oko toga tko će voditi njihove obitelji; taj iscrpljujući i teški rat poslužit će kao temelj priče koju ćemo pratiti u ovoj seriji.

Fotografije

Zemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danjuZemlja lavova: Noću i danju

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.