poster

Strašna povijest

Horrible Histories (2011)

dječji | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Zamislite da su u kamenom dobu postojale emisije poput 'Mijenjam ženu', 'Top model' ili pak 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'. Kakvi bi se recepti kuhali, koje bi se odjevne kombinacije nosile i kako bi se ponašali ti ljudi koji su živjeli u prapovijesti. Ova kreativna, zabavna i edukativna emisija pokušat će vam sve to dočarati kroz zabavne skečeve iz različitih povijesnih doba, od Kamenog doba pa sve do danas, a zabava za cijelu obitelj je zagarantirana!
Jeste li znali da se rat nekad vodio zbog jedne kante? Ili da je kokoš s morskom bolesti uništila jednu bitku Rimljana? Strašna strana povijesti predstavlja povijest kao što se dogodila – sa svim strašnim pojedinostima! Upoznajte heroje, zlikovce i smiješne romantičare. Saznajte zašto nije Henrik VIII dobro primati savjete o izlascima s djevojkama i zašto nije bilo zabavno biti dijete u viktorijanskom dobu. Ludujte s Vikinzima i izbjegnite trule vladare. Lupkajte nogama uz senzacionalne pjesme kroz vrijeme, s hitovima Florence Nightingale, Marija I. kraljice Škotske i Gospodara rata.

Fotografije

Strašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijestStrašna povijest

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.