poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

telenovela | Indija

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

EPIZODA: 80

SADRžAJ

Svi se pitaju treba li se vjenčanje održati ili ne. Upravo tada vidimo kako Ćanćal, za koju su svi mislili da se promijenila, odlazi k vraču i čestita mu na izvrsnoj predstavi. Podmitila ga je da svima kaže lažno proročanstvo. Lalita je također znala za to. Lalita i Ćanćal presretne su jer se Anćal i Siddharth ipak neće vjenčati. Pojavljuje se prorok i ponovno pregledava horoskope i kaže da je došlo do pogreške te da su Siddharth i Anćal stvoreni jedno za drugo te bi se trebali vjenčati. Razočarane Lalita i Ćanćal sukobe se s vračem. Sudip se želi osvetiti za poniženje koje je doživio, planira se oženiti s dr. Šonali na dan kad se budu vjenčali Anćal i Siddharth.
Od početka njihove veze Anćal i Siddharth se bore s problemima. Napokon se čini da sve dolazi na svoje mjesto. Anćal želi da se vjenčanje održi bez zapreka, a za to se moli i Đaji. Ajuš je uvijek bio protiv Siddharthove i Anćaline veze. On zamoli majku da spriječi očevo vjenčanje. Čije će molbe biti uslišane?

Fotografije

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.