SADRžAJ

Maja Šuput, Severina, Ella Dvornik i Indira na početku svojih karijera izgledale su drugačije nego danas pa ih s razlogom nazivaju kraljicama transformacije. Od estetskih zahvata do promjene stila odijevanja i šminkanja... Ove dame s godinama izgledaju sve bolje, no kad vidite fotografije i videa s početka njihovih karijera nećete vjerovati da se radi o istim osobama. U stilsku arhivu slavnih Hrvatica zavirio je naš Davor Garić.
Alan Hržica, jedan od najpoznatijih pjevača duhovne glazbe u Hrvatskoj, kreće na veliku jesensku turneju. Koja su se čuda dogodila dok je svakodnevno molio krunicu s pet tisuća vjernika, kako je ljubav prema Bogu prenio na dvojicu sinova te razmišlja li o proširenju obitelji doznala je naša Anja Beneta.
Sljedeće minute oduševit će ljubitelje craft piva, ali i one koji vjeruju kako u životu nakon kiše uvijek dolazi sunce. Unatoč životnim nedaćama i brojnim preprekama, bračni par Miroslav i Martina Vuković uspjeli su na putu do ostvarenja sna o maloj pivovari. Njihovo craft pivo jedno je od proizvoda nove sezone Startaj Hrvatska, projekta Spara Hrvatska i Nove TV. S njima će vas upoznati naša Matea Slogar.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.