poster

Večera za 5 na selu: kulinarski show

VEČERA ZA 5 NA SELU (2021)

kulinarski | Hrvatska

SEZONA: 5

EPIZODA: 23 - kulinarski show

SADRžAJ

Najdugovječnija zabavna emisija o kuhanju polako ulazi u legendu. Nekadašnja 'Večera za 5', a sadašnja 'Večera za 5 na selu', prikazuje se već dugih 15 godina, a petnaestu sezonu ove uspješnice gledatelji mogu pratiti od ponedjeljka do petka u 20.10 sati. Iz sezone u sezonu obožavatelji ovog formata zabavljaju se u društvu zanimljivih kandidata koji svojim jelima ili, pak, karakterom žele osvojiti glavnu tjednu nagradu. Tijekom svih epizoda bilo je tu svega; prigovaranja zbog nejestivih specijaliteta, previše ili premalo soli u jelima, gnjecavih ili sirovih obroka, od zagorene hrane do izgorenih kuhinja, naručenih pizza, suza, svađa, drame, ali i puno smijeha i dobre zabave te vrhunskih recepata i zavidnih pogleda konkurenata. Upravo zbog takvih situacija gledatelji već godinama s užitkom prate 'Večeru za 5 na selu' jer znaju da je ta emisija, jednostavno rečeno - bezobrazno dobra! Sam koncept showa, iako naizgled vrlo jednostavan, gledateljima daje toliko sadržaja da svi s nestrpljenjem čekaju svaku novu epizodu.
Što će ponuditi budući kandidati, tko se u show prijavio u želji da pokaže svoje kulinarske vještine, a tko misli da je njegov karakter tajni začin za sva jela - ne propustite pogledati u novoj sezoni 'Večere za 5 na selu'.

Fotografije

Večera za 5 na seluVečera za 5 na seluVečera za 5 na selu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.