SADRžAJ

Hrvatska je za Edija bila zemlja predaka o kojoj je samo slušao priče. Rođen je u Australiji, živio u Indoneziji i Maleziji. No zadnje dane života proveo je u očevoj domovini. Preuredio je njegovu rodnu kuću i godinama bio jedini stanovnik malog sela pod Biokovom.
Iz Australije se vratio i Mijat. Glazbenik, rođen u BiH, kojega je tamo odvela ljubav. Ljubav ga je, tridesetak godina poslije, s cijelom obitelji, vratila u Hrvatsku.

Fotografije

Hrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i MijatHrvatska moj izbor: Edi i Mijat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.