SEZONA: 11

EPIZODA: 5 - Hippocratic Oath - Part One

SADRžAJ

Pronađeni dijelovi kostura pripišu se 16-godišnjoj Clari Young koja je nestala prije dvije godine. Dok majka vjeruje da je Clara živa, otac, umirovljeni policijski inspektor, sumnja da je za njezin nestanak kriv Ciganin Georg Woods, već optuživan za seksualne napade. Kad otkrije da kosti pripadaju dvjema djevojkama od kojih je druga, Floria, i sama bila Ciganka, Nikki posumnja u Woodsovu krivnju. Nedugo nakon puštanja na slobodu Woods je nađen mrtav. Osiguravajuće društvo odbije isplatiti premiju obitelji Rupe Joshi, koja je umrla pri padu, uz izgovor da je bila pijana. Budući da je Joshi bila predana hinduistica, Harry obdukcijom dokaže da je pala uslijed kravljeg ludila. Iako Harry osobno razgovara s agentom osiguravajuće kuće, on ne pristaje na isplatu dok se ne otkrije kako se Joshi zarazila.
Nikki je prisiljena raditi s Maysom koji otvoreno pokazuje neprijateljstvo zbog neslaganja oko uzroka smrti Georga Woodsa. U međuvremenu, ispostavi se da je Clara napustila obiteljski dom zbog nesuglasica, a Florijin nestanak nikad nije bio prijavljen...

Fotografije

Nijemi svjedokNijemi svjedokNijemi svjedokNijemi svjedokNijemi svjedokNijemi svjedokNijemi svjedok

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.