poster

Veličanstveni hotel: La carta robada

Gran Hotel (2011)

Redatelj: Carlos Sedes

Ocjena: 8.5/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 7 - La carta robada

SADRžAJ

Nakon što je zaveo Eugeniju, Javier sada zavodi i Mercedes, drugu kćer generala Herrere. Dona Teresa prisiljava sina da se oženi s Mercedes. Eugenia ih je uhvatila zajedno i zaprijetila pištoljem te ne dolazi u obzir da se ona uda za Javiera jer je luđakinja. Otkrili su još jednu mrtvu ženu. Policija očito ima posla sa serijskim ubojicom koji ubija u noćima punog Mjeseca. Stoga će vjerojatno ubiti i ove noći. Veoma povrijeđena Javierovom nevjerom, Eugenia gurne svoju sestru suparnicu kroz prozor. Mercedes samim čudom preživi pad, ali ostaje bez svijesti.

Fotografije

Veličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotelVeličanstveni hotel

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.