SEZONA: 15

EPIZODA: 10

SADRžAJ

Tri dominikanska momka prate beskućnika. Dvojica su braća Rafael i Alejandro Ortega, dok je treći Mateo Morales, član bande. Maltretiranje beskućnika vrsta je inicijacije za ulazak u bandu, no završit će tragično. Rafael će poludjeti. Alejandro će vidjeti starijeg brata kako će do smrti istući jadnog beskućnika. Dvojica momaka žive s ocem, Diegom Ortegom - muškarcem koji se cijeli život bori protiv banda - pokušavajući maknuti mlade s ulice. Upućen je u sve i zna kako sve funkcionira, te će brzo shvatiti da su i njegova djeca upletena u svijet banda. Zavaravat će se da ih može spasiti, no policija im je već na tragu. U uzbudljivom raspletu priče, Terzani, Rex i Fiori uhitit će Rafaela pred ocem. Momak će podivljati poput zvijeri, a otac Diego će shvatiti da ga je zauvijek izgubio. Za to vrijeme mlađi će brat biti u bijegu, očajan i u namjeri da sve okonča. Papini će ga uvjeriti da nije prekasno i da još može imati svijetlu budućnost. Pružit će mu je upravo Rafael koji će priznati ubojstvo i tako osloboditi brata.

Fotografije

Gorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnikGorski liječnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.