SADRžAJ

Kćeri mnogih domaćih pjevača krenule su stopama svojih očeva. Zašto je na početku karijere svaku pjesmu Ivana Kovač nosila najprije tati Miši, kako se Vuci sviđaju pjesme njegove kćeri Brigite te koje je tatine osobine naslijedila kći Nene Belana, zna naša Julija Bačić Barać.
Balansiranjem na žici oduševila je i žiri i gledatelje Supertalenta! Od Davora Bilmana dobila je zlatni gumb koji ju je lansirao u samo polufinale! A reakcije na njezin nastup se ne stišavaju. Tetiana Kundyk, ukrajinka s engleskom adresom, otkrila nam je što se krije iza njezinih akrobacija, sve o svojem životu u cirkusu, ali i obitelji koja s njom dijeli putujući život.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.