poster

Rivijera

Riviera (2017)

drama | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Serija prati moralni pad koji Georgina doživi nakon nasilne smrti muža Constantinea Cliosa. U svojoj intimnoj odiseji spoznaje koliko je malo toga zapravo znala o suprugu i upoznaje mračni svijet korupcije i organiziranog zločina koji vrebaju u pozadini života superbogataša.
Dok Georgina Clios kupuje umjetnine u New Yorku, njezin suprug Constantine Clios, direktor Clios banke i moćna figura, na Rivijeri umre u eksploziji jahte. Njegova djeca iz prvog braka teško se mire s njegovom smrću, a njegova bivša žena koristi trenutak kako bi se nametnula kao glava obitelji. Policija smatra da je eksplozija rezultat nesreće, no Georgina počinje sumnjati da je riječ o ubojstvu ili čak da je Constantine još živ.

Fotografije

RivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijeraRivijera

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.