poster

Rijekom Mekong sa Sue Perkins

The Mekong River with Sue Perkins (2014)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo
Redatelj: Clare Dornan

SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Druga epizoda serije prikazuje dio putovanja Mekongom koji će Sue doživjeti vrlo emocionalno. Nakon što je saznala nešto više o tome kako se ljudi pokušavaju oporaviti od naslijeđa Crvenih Kmera i Pola Pota, ona nastavlja put kroz Kambodžu. Vidjet će kako zbog intenzivne sječe prašume i ilegalne trgovine divljim životinjama Kambodža gubi svoje posljednje divlje predjele. Sudjelovat će u raciji letećeg odreda, organizacije koja pokušava suzbiti ilegalnu trgovinu divljim životinjama i njihovim mesom.
Kambodža je i mjesto vrlo ugodnih susreta. Sueina sposobnost da lako sklopi prijateljstvo doći će do izražaja kad upozna pustinjaka s mobitelom i žene iz plemena Krung. Pleme živi u izoliranim planinskim područjima pokrajine Ratanakiri i deforestacija uvelike utječe na njihov način života.

Fotografije

Rijekom Mekong sa Sue PerkinsRijekom Mekong sa Sue PerkinsRijekom Mekong sa Sue PerkinsRijekom Mekong sa Sue PerkinsRijekom Mekong sa Sue PerkinsRijekom Mekong sa Sue PerkinsRijekom Mekong sa Sue PerkinsRijekom Mekong sa Sue PerkinsRijekom Mekong sa Sue Perkins

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.