poster

Otkrivanje Vještica

A Discovery of Witches (2018)

SF, drama, fantazija, romantika | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 2

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Na temelju najprodavanije serije knjiga Debore Harkness, „Otkrivanje vještica“ suvremena je ljubavna priča smještena u okruženje akademskog života Oxforda, ali u svijetu gdje šačica vještica, vampira i demona živi i djeluje nevidljiva među ljudima, skrivajući se naočigled svih. Teresa Palmer glumi briljantnu akademičarku i povjesničarku Dianu Bishop, nevoljku vješticu koja niječe svoje nasljeđe. Otkriće rukopisa u oksfordskoj knjižnici Bodleian dovodi je u srce opasnog misterija – i na put zagonetnog genetičara Matthewa Clairmonta (Matthew Goode), koji također ima mračnu obiteljsku tajnu: on je vampir. Dok Diana i Matthew kreću na putovanje da shvate tajne drevnog rukopisa i kako se njihova veza razvija, događaji prijete razbiti krhki mir koji je dugo postojao između vještica, vampira, demona i ljudi.

Fotografije

Otkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje VješticaOtkrivanje Vještica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.