poster

Glazbeni specijal: Elina Garanča - Od Rige preko Španjolske do Zagreba

Glazbeni specijal (2013)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

U Glazbenom specijalu Ante Batinovića možete vidjeti Elinu Garanču, jednu od najvećih opernih pjevačica i zvijezda današnjice. Ne samo s gostovanja u Zagrebu nego i u dva prekrasna i neobična videospota "Romantique" i "Habanera", koja zorno ilustriraju njezin temperament koji, reklo bi se, jednako, prikazuju njezin nordijsko-germanski i južnjački bitan dio. Uostalom, baš u intervjuu odbija složiti se s geografskim određenjima temperamenata. I koliko god voli i sluša pop-zvijezde, toliko ipak ostaje u čvrstim granicama operne umjetnosti i u svoje interpretacije želi unijeti vječnost ali klasičnom glazbom.
Mnogi hvale njezin izgled i ljepotu te je često uspoređuju s filmskom divom. Elina Garanča ispričala je i svoj doživljaj s gostovanja na jednoj od američkih televizija kada su je pozvali kao gošću u show sa zvijezdama talent/idol natjecanja.
U emisiji ćemo vidjeti i dio njezinoga nastupa u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Fotografije

Glazbeni specijal: Elina Garanča - Od Rige preko Španjolske do ZagrebaGlazbeni specijal: Elina Garanča - Od Rige preko Španjolske do ZagrebaGlazbeni specijal: Elina Garanča - Od Rige preko Španjolske do ZagrebaGlazbeni specijal: Elina Garanča - Od Rige preko Španjolske do Zagreba

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.