poster

Obitelj Goldberg

The Goldbergs (2013)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SEZONA: 1

EPIZODA: 113

SADRžAJ

Prije blogova o roditeljstvu, trofeja za sudjelovanje i alergija na kikiriki postojala su jednostavnija vremena zvana 80-e. Za 11-godišnjeg Adama (Sean Giambrone) koji obožava filmove to su bile čudesne godine, a s njima se nosio naoružan videokamerom kako bi zabilježio sve to ludilo. Goldbergovi su obična obitelj, ali uz puno više galame. Mama Beverly (Wendi McClendon-Covey) tipična je majka koja svojom brigom guši djecu i vlada obitelji apsolutnim autoritetom koji ne poznaje nikakve granice. Tata Murray (Jeff Garlin) ponekad je grub i zaboravljiv i djecu odgaja s polovičnom koncentracijom, ali punog srca. Sestra Erica (Hayley Orrantia) popularna je i učinit će sve kako bi skrila da je najniža u svojem klanu. Barry (Troy Gentile) zaneseni je sanjar s velikim snovima radi kojih uvijek izvuče deblji kraj. Adam je najmlađi i budući redatelj koji prolazi kroz svoju prvu ljubav i odrastanje u obitelji. Tu je još i omiljeni djed Al “Pops” Solomon (George Segal), divlji član obitelji i besramni zavodnik koji uči od svojih članova obitelji isto koliko i sam uči od njih.

Fotografije

Obitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj GoldbergObitelj Goldberg

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.