Dolazi nam novi kanal Viasat Worlda - EPIC DRAMA

ponedjeljak, 11. prosinca 2017. 10:48

VIASAT WORLD SKLOPIO VELIKI UGOVOR O SADRŽAJU

ZA KANAL EPIC DRAMA

S kupljenih više od 250 sati povijesnih dramskih serija svjetske klase, kanal Epic Drama postaje ekskluzivni dom hit-serija kao što su Harlots, Poldark, Gospodin Selfridge, The Restaurant i Versailles na ključnim međunarodnim tržištima

Ljubitelji drame dobit će pristup najvećoj zbirci renomiranih i uzbudljivih serija raznih žanrova, uključujući krimiće, ekranizacije književnih klasika te političke, povijesne, ratne, akcijske, pustolovne, povijesne i fantasy sadržaje. Novi kanal, koji kreće 14. prosinca na ključnim međunarodnim tržištima i teritorijima Viasat Worlda, sada će biti dom nekih od najpopularnijih sadržaja all3medije.

Viasat World, vodeća međunarodna medijska tvrtka, objavila je da je sklopila važan ugovor o sadržaju s tvrtkom ITV Studios Global Entertainment (ITVS GE) i time osigurala 250 sati povijesnih dramskih serija svjetske klase koje će se na mnogim tržištima premijerno prikazivati ekskluzivno za njezin novi vodeći sadržajni brend Epic Drama. Osim toga, tvrtka Viasat World otkupila je hit-seriju s izvrsnim ocjenama The Restaurant i seriju Versailles, dobitnicu brojnih nagrada, od tvrtke Banijay Rights, međunarodne distribucijske podružnice tvrtke Banijay Group. Navedene serije moći će se pratiti na hrvatskom tržištu u sklopu TotalTV-a, prvog operatera koji će prikazivati Epic Drama kanal.

Zahvaljujući dosad najvećem ugovoru sklopljenom između tvrtki Viasat World i ITVS GE, novi dramski kanal ove neovisne televizijske kuće, kao i pretplatničke usluge streaminga videosadržaja na zahtjev, postat će novi dom najboljih povijesnih serija svih vremena. Epic Drama održat će međunarodnu premijeru na ključnim tržištima od 14. prosinca, a priželjkivani početni naslovi uključivat će serije Harlots, Gospodin Selfridge i Poldark.

 

Epic Drama

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.