Treća audicija Supertalenta predstavila brojne talente među njima i dječak magnet

ponedjeljak, 14. kolovoza 2017. 18:39

Tijekom treće po redu održane audicije, svoj talent su pred žiri ”Supertalenta” došli pokazati brojni pjevači, glazbenici, plesači, akrobati, no među brojnim kandidatima ovog vikenda posebno se istaknuo ”dječak magnet”. Ivan Stoiljković došao je pokazati svoju nevjerojatnu sposobnost – da baš poput pravog magneta na sebe privlači vilice, žlice, kovanice, pa čak i utege. Ivan kaže kako je zapravo malo toga što se neće za njega uhvatiti, iz njemu nepoznatog razloga. 


Ovaj njegov talent davno je otkrila njegova baka. Što će sve ovaj poseban 12-godišnji dječak staviti na svoje tijelo, a da to istovremeno i ne prkosi gravitaciji, tek ćemo vidjeti u showu ove jeseni, no jedno je sigurno – ostavio je bez teksta sve prisutne već na audiciji. Među kandidatima koji su svoj talent pokazali publici i žiriju ove subote bila je i Mia Mrđenović koja je skoro hipnotizirala sve prisutne u studiju kontaktnim žongliranjem kojim se bavi već više od devet godina. Maja Šuput je nakon njene točke komentirala: ”Ja sam fascinirana, donijeli ste nešto svježe u show.”

Bilo je tu i niz uspješnih plesača, vokala, onih koje je trema naprosto ”pojela”, ali i onih koji su uz potporu žirija i publike prebrodili početne prepreke, na kraju dali svoj maksimum i dostojno predstavili svoj talent. Takav je bio slučaj i s 11-godišnjem Gabrijelom Rodićem kojem se publika nakon njegove izvedbe pjesme Someone like you digla na noge, no je li to bilo dovoljno i za žiri tek ćemo vidjeti.

NOVA TV

Prijavi se

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.