Trailer i poster za distopijski horor film History of Evil

srijeda, 31. siječnja 2024. 23:53

Shudder je objavio friški trailer i poster za distopijski horor triler History of Evil. Trailer naglašava političke napetosti i previranja prije nego što na scenu stupi i nadnaravni horor element, koji otkriva da utočište nije ni izbliza ono što bi od njega očekivali, nego nešto vrlo jezivo. Redatelj i scenarist filma je Bo Mirhosseni, a produciraju ga XYZ Films, Under the Shadow outfit Two & Two Pictures te Jake Siegel.
U bliskoj budućnosti, rat i korupcija zahvatili su Ameriku i pretvorili je u teokratsku policijsku državu. U borbi protiv ugnjetavanja, obični građani su oformili grupu nazvanu Otpor. Jedna njihova članica, Alegre Dyer, bježi iz političkog zatvora i ponovno se ujedinjuje sa svojim suprugom Ronom i kćerkom Darijom. U bijegu od vojske, obitelj se sklanja u udaljenu sigurnu kuću. Ali njihovo putovanje je daleko od završetka, jer mračna prošlost kuće počinje izjedati Rona, a njegovu iskrenu želju da zaštiti svoju obitelj nadvlada nešto mnogo zlokobnije.
Glavne uloge tumače Paul Wesley (Star Trek: Strange New Worlds), Jackie Cruz (Orange is the New Black), Murphee Bloom (Hit Man) i Rhonda Johnsson Dents (Queen Sugar).
“Smatram da su najbolji žanrovski filmovi oni koji potiču na razmišljanje i imaju dublje značenje, a naš film History of Evil to uvelike postiže.” – izjavio je Wesley.
History of Evil na Shudder stiže 23. veljače.
The post Trailer i poster za distopijski horor film History of Evil appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.