The Mandalorian: novi teaser otkriva plaćenicu Fennec Shand!

ponedjeljak, 4. studenoga 2019. 22:21

“Tvoje ime će biti legendarno.”
Disney + kreće s emitiranjem 12. studenog, a s prvim danom stiže i njegova perijanica, prva igrana Star Wars serija The Mandalorian. Kako nas od aktivacije te streaming platforme dijeli još samo nekoliko dana ne čudi što je danas plasiran novi teaser. Iako je kratak ipak smo dobili nešto novog materijala, a osim teasera danas je ekskluzivno za Vanity Fair otkriveno i par detalja o liku Fennec Shand, kojeg tumači Ming-Na Wen (Agents of SHIELD, Stargate Universe).
Fennec Shand je ime inspirirano pustinjskom lisicom. Wen ju opisuje kao lukavu, vrlo pokretljivu, nečujnu i gotovo nevidljivu, te vrlo ljupku. Ona je plaćenica. Nije zapravo ni dobra ni loša, nego se to klupko tek treba odmotati. No jedno je sigurno, lojalna je jedino sebi. Wen je svoj lik usporedila s Hanom Solom, no s mračnijim “rubovima”, upitnijeg morala. Poznato je ime, koje je ostvarila ubijajući za najelitnije krim sindikate. Također je i prvi veliki ženski “zlikovac” franšize azijskog podrijetla. Njezin lik nećemo odmah upoznati, nego tek polovicom prve sezone kada će se očito njezin put ukrstiti s titularnim likom serije.
Outfit Fennec Shand je kožni, s proširenim ramenima, koji služi kao oklop. Dizajn odjela je osmislio dizajner Joseph Porro. Gotovo je crni, s malo narančastog da bude u skladu s imenom koje nosi. Nema baš omiljeno oružje, vrlo je vješta s brojnim oružjem, i zapravo je njezino tijelo oružje, iako nosi veliki pištolj – “A big boy.”
Meet #TheMandalorian. pic.twitter.com/RUWZlybyjC
— ???????????????? ???????????????? (@StarWarsAbsolut) November 4, 2019
The post The Mandalorian: novi teaser otkriva plaćenicu Fennec Shand! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.