The Fantastic Four: Marvel je službeno objavio glavnu glumačku postavu filma!

srijeda, 14. veljače 2024. 23:14

Nakon što se već poprilično šuškalo o tome, danas je i službeno potvrđeno da se Pedro Pascal (The Last of Us) pridružio timu Fantastične četvorke. Tako da ćemo u nadlazećem Marvelovom filmu The Fantastic Four u ulozi Reeda Richardsa iliti Fantastičnog gledati Pascala. Pascal je bio u pregovorima za ulogu od studenog prošle godine, nakon izvješća da su glumci John Krasinski, Adam Driver, Jake Gyllenhaal i Matt Smith bili u užem krugu za dobivanje uloge, tijekom zadnje dvije godine. Marvelovi fanovi su za ulogu Richardsa, znanstvenika i izumitelja poznatog kao jedanog od najbriljantnijih umova u svemiru Marvel Comicsa preferirali Krasinskog, ali dobili su Pascala, tako da će se morati zadovoljiti tim izborom. Krasinski je doduše imao tu ulogu vrlo kratko, ali kao variant u filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness.
Marvel je reboot filma The Fantastic Four najavio još 2020. godine. Tada je bilo zamišljeno da će režiser biti Jon Watts (Spider-Man: No Way Home), no u travnju 2022. Watts je napustio projekt, a Matt Shakman (WandaVision) ga je preuzeo. Scenarij potpisuju Josh Friedman, Jeff Kaplan i Ian Springer. Tijekom Marvelovog SDCC panela 2022. godine, Kevin Feige je najavio da će film lansirati fazu 6 Marvelovog kinematografskog svemira, a sada konačno znamo i tko će sve tumačiti novi tim Fantastične četvorke. Osim Pascala kao Reeda Richardsa aka Fantastičnog, gledat ćemo Vanessu Kirby kao Sue Storm aka Nevidljivu djevojku, Josepha Quinna kao Johnnyja Storma aka Ljudsku buktinju i Ebona Mossa-Bachracha kao Bena Grimma aka Stvar. Sada je poznat i službeni naslov filma koji jednostavno glasi The Fantastic Four, a otkriven je novi datum premijere: 25. srpnja 2025. Raniji datum je bio 02. svibnja. 2025., kada stiže film Thunderbolts, koji je prije bio planiran za srpanj.
Službena potvrda i najava glumačke postave je zapravo bila vrlo cool 2u1 čestitka za Valentinovo i poster za film. No bez obzira koliko je to cool, nemamo baš velikih očekivanja što se tiče filma. Nije da mu nećemo dati šansu, ali prijašnji filmovi su nas naučili lekciju da očekivanja treba postaviti na minimum. Unatoč tome što i većina fandoma dijeli to mišljenje, redatelj nas uvjerava kako će novi film donijeti nešto što prije nije viđeno u Marvelu. Činjenica je da raniji filmovi nisu bili dio Marvelovog kinematografskog svemira, a da li će i koliko će to pomoći, to ćemo tek vidjeti.
The post The Fantastic Four: Marvel je službeno objavio glavnu glumačku postavu filma! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.