Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

utorak, 16. travnja 2024. 23:09

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći ispod članka. Mothership je najnovija kreacija studija za animaciju Nathan Love. Serijal je s nekoliko epizoda/kratkih filmova već doživio svoju premijeru na raznim filmskim festivalima tijekom 2023. godine. Misteriozno se opisuje kao “Otkačena svemirska odiseja koja počinje na samom početku vremena (Veliki prasak)”. Projekt je zamišljen kao animirana miniserija od tri sezone, pri čemu svaka sezona ima svoj dio koji se uklapa u cjelokupni narativ. Epizode su različite dužine trajanja, slično Netflixovoj popularnoj antologijskoj seriji Love, Death & Robots, koje se kreću u rasponu od 2 do 10 minuta.
Mothership počinje na samom početku vremena – Veliki prasak. Ova kozmička eksplozija nije samo stvorila svemir kakvog poznajemo, već i skup nebeskih bića. Priča prati jedno od tih bića – Starmana. U ranim vremenima ti su bogovi živjeli živote stvaranja i uništavanja, formirajući galaksije i planete između pijanih noći i izgubljenih vikenda. Ali Starman je protjeran i poslan da se sruši na pusti planet s umanjenim moćima i maglovitim sjećanjem; prognan za vječnost. Međutim, kroz kombinaciju njegove krvi te lave i vode tog čudnog planeta, stvoren je život. Poprima oblik stvorenja napravljenih od tvari slične mesu. Bez živčanog ili cerebralnog sustava, ta stvorenja su prekrasno amorfna, ali također nisu najpametnija stvar u svemiru. Starman oblikuje i podučava ta stvorenja, razvijajući ih u ljudske oblike. Oni ga obožavaju, a on ih upućuje u izgradnju spomenika i civilizacija raste. Uz njihovu pomoć, Starman se može vratiti u svoj galaktički dom. Ali, da li je kreacija koju je ostavio za sobom bila pogreška?
Mysterious preview of "Mothership" animated short film (& mini series project) by Joe Burrascano & @NathanLove studio."A ridiculous space odyssey starting at the beginning of time itself (the Big Bang)".https://t.co/oEqCyJcr2G pic.twitter.com/kiJ05JtjbE
— Catsuka (@catsuka) April 14, 2024
The post Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.