Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

petak, 17. svibnja 2024. 23:28

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. Doduše, prilično sam sigurna da ću je unatoč tome pogledati, jer riječ je o finalnoj sezoni pa je samim time jedino logično da vidim kako će zaokružiti priču, bez obzira na to koliko će to u konačnici za mene biti zabavno. No, kako ja nisam Pale sam na svijetu, onda za sve vas koje hype još uvijek drži potražite ispod teksta netom objavljene fotke sa seta serije, koje je na društvenim mrežama podijelio Ross Duffer. Najupadljivija od fotografija je ona s likovima Nancy Wheeler (Natalia Dyer) i Jonathana Byersa (Charlie Heaton) u stražnjem dijelu automobila Stevea Harringtona (Joe Keery), dok bježe od neviđene prijetnje. Oni su tijekom godina vidjeli pristojnu količinu čudovišta, ali navodno ih ništa od toga nije uspjelo pripremilo za ono s čime će se suočiti u bliskoj budućnosti.
Ostatak fotki su prilično standardni tip, ne previše uzbudljivih fotografija iza kulisa. U osnovi, nema se puno za vidjeti, ali ovo ipak predstavlja najbolji pogled na petu sezonu do sada.
Prva sezona na Netflix je stigla 2016. godine i odmah je postala hit serijom. Četvrta sezona je na streaming platformu stigla 2022., dok se peta sezona očekuje u nekom trenutku sljedeće godine.
Finale četvrte sezone završilo je s velikim cliffhangerom, jer se u srcu Hawkinsa otvorio portal u Upside Down. Također, četvrta sezona je ostavila i neka otvorena pitanja direktno vezana uz likove i njihove međusobne odnose. Kao npr. nategnuti odnos između Jonathana i Nancy, koji će se naizgled razriješiti dok sudbina cijelog svijeta visi o koncu, postavljajući kako se čini posebno emotivnu sezonu za njih. Iako se Steve iskupio kroz prijašnje događaje i postao omiljeni lik, po svemu sudeći prilika za vezu između njega i Nancy je prošla. No, ostaje za vidjeti kako će točno peta sezona završiti priče Jonathana, Nancy i Stevea, kao i ostatka ekipe, poput Max (Sadie Sink), za koju ne znamo da li će se uopće probuditi iz kome nakon svega što je prošla.
Nije na odmet ponoviti kako ćemo u finalnoj sezoni gledati i Lindu Hamilton. Nije otkriveno koju će ulogu tumačiti, ali to nije spriječilo fanove da postave neke teorije. Neki vjeruju da će njezin lik biti povezan s već postojećom protagonisticom, kao što je starija verzija Eleven (Millie Bobby Brown) ili starija sestra Joyce (Winona Ryder), dok drugi predviđaju da će glumiti operativku CIA-e.
Jonathan Byers. Nancy Wheeler. SITTING IN THE BACK OF STEVE HARRINGTON'S BMW!
via Ross Duffer pic.twitter.com/HgnDdG09ck
— Stranger Things (@Stranger_Things) May 17, 2024
The post Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone! appeared first on Inverzija.

NOVE Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.