Severance je ponovo u produkciji s 2. sezonom!

ponedjeljak, 29. siječnja 2024. 23:12

S obzirom da je Severance ponovo u produkciji, nakon zastoja prvenstveno radi štrajkova, Apple TV Plus je prigodno tu priliku obilježio s prvim pogledom iza kulisa druge sezone serije. Crno-bijela fotografija prikazuje Marka Scouta (Adam Scott) kako trči najbrže što može, zadirkujući gledatelje onime što slijedi u nastavku ove do sada odlične satirične psihološke SF serije, čiji je tvorac Dan Erickson. Dvije različite stvarnosti sukobljavaju se u svijetu Severancea, gdje su sjećanja ljudi potpuno podijeljena između vremena koje su proveli na poslu i njihovih osobnih života.
Serija je službeno obnovljena za drugu sezonu 06. travnja 2022., dva dana prije emitiranja finala prve sezone. Fanovi su očekivano bili time oduševljeni, a moramo priznati da se i mi ubrajamo u njih, pa nam je relativno teško palo čekanje na drugu sezonu koja je zapravo s produkcijom počela još u svibnju 2023. No, određeni produkcijski problemi, a zatim i štrajkovi su učinili svoje, pa je nastavak produkcije uslijedio tek sada. U svakom slučaju naša preporuka za seriju i dalje stoji, pa ako niste pogledali, prvo možete pročitati naš osvrt, a onda se možete baciti i na gledanje. Ne mora biti nužno tim redom, ovo je samo prijedlog ako vas treba još malo pogurati u pravcu gledanja. Moramo duduše priznati da nismo baš oduševljeni tim produkcijiskim problemima koji su iskrsnuli prošle godine. Za vas koji niste u toku, navodno je do problema došlo između showrunnera serije Dana Ericksona i Marka Friedmana. Do nekakvih problema je očito došlo jer se ekipi potiho bez puno pompe kao ispomoć pridružio Beau Willimon, tvorac serije House of Cards.
Budući da se serija tek 29. siječnja vratila u produkciju, datum izlaska druge sezone i dalje ostaje nepoznat. Ali s obzirom na činjenicu da je finale prve sezone prikazano 08. travnja 2022., između sezona će barem biti pune dvije godine pauze.
Druga sezona nastavit će istraživati ​​posljedice postupka ‘raskida’ i predstaviti nove članove glumačke postave koje čine: Gwendoline Christie (Game of Thrones), John Noble (Fringe), Alia Shawkat (Arrested Development), Merritt Wever (Unbelievable), Bob Balaban (The Chair), Robby Benson (American Dreams), Ólafur Darri Ólafsson (The Missing, NOS4A2) i Stefano Carranante.
pic.twitter.com/vBkf8b2goM
— Apple TV (@AppleTV) January 29, 2024
The post Severance je ponovo u produkciji s 2. sezonom! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.