Puni trailer za Netflixov avanturistički fantasy film Damsel

utorak, 13. veljače 2024. 22:45

Netflix je objavio puni trailer za avanturistički fantasy film Damsel. Redatelj filma je Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later, Intruders), a scenarij potpisuje Dan Mazeau (Wrath of the Titans, Fast X).
Elodie se pristaje udati za zgodnog princa, samo da otkrije da je to okrutna zamka gdje ju je kraljevska obitelj regrutirala kao žrtvu da otplati drevni dug. Bačena u špilju sa zmajem koji bljuje vatru, mora se osloniti na svoju pamet i volju da preživi. Ona je ‘dama’ koju ne treba spašavati. Ona spašava samu sebe na mnogo načina. Subvertira ono što očekujete, odnosno trop princa koji bi je trebao spasiti.
Glavnu ulogu tumači Millie Bobby Brown (Stranger Things) kao princeza Elodie. Ostale veće uloge tumače Nick Robinson (Jurassic World) kao princ Henry; Angela Bassett (Black Panther: Wakanda Forever) kao Lady Bayford, maćeha od Elodie; Robin Wright (The Princess Bride) kao kraljica Isabelle; Ray Winstone (The Departed) kao kralj; Ricky Guillart (Dear Earth) kao Sir Oded i Brooke Carter (The Peripheral) kao Floria, prinčeva mlađa sestra. Zmaju je glas posudila Shohreh Aghdashloo (The Expanse).
“To je uzbudljiva avantura sa stvarno mračnim obratom koji će vas ostaviti na rubu sjedala… Kao redatelj, jedna od stvari koju uvijek želim učiniti je iznenaditi publiku novim pogledom na priču. Osobito ovu vrstu [tradicionalne priče] — moramo modernizirati te bajke novim pristupima, modernijim i stvarnijim načinima, kako bismo se povezali s publikom.” – izjavio je Fresnadillo.
“Elodie postaje netko toliko nevjerojatno drugačija od onoga što je bila na početku. Ona postaje žena kakva nije znala da može postati. I mislim da je to ogromna priča s kojom će se moći poistovjetiti mnoge žene i djevojke.” – izjavila je Brown.
Damsel na Netflix stiže 08. ožujka.
The post Puni trailer za Netflixov avanturistički fantasy film Damsel appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.