Prvi trailer za nezavisni SF triler Parallel

nedjelja, 4. veljače 2024. 23:33

Vertical Entertainment objavio je prvi službeni trailer za nezavisni SF triler Parallel, koji će vas natjerati da preispitate vlastitu stvarnost. Redatelj filma je Kourosh Ahari (The Yellow Wallpaper, Generations, The Night), dok su scenaristi i producenti Aldis Hodge, Edwin Hodge i Jonathan Keasey (Down Wind). Parallel je remake kineskog nagrađivanog filma Parallel Forest iz 2019. godine, kojeg je režirao Lei Zheng.
Radnja prati Vanessu koja traži utočište u obiteljskoj kući na jezeru kako bi tugovala nakon tragičnog gubitka djeteta. U društvu svog supruga Alexa, i njegovog brata Martela, Vanessa pokušava povratiti osjećaj normalnosti nakon tragedije. Ali ubrzo nakon njihova dolaska, ona doživljava aberaciju kada ju napadne verzija nje same iz paralelnog svemira. Suočena sa stvarnošću da multisvemiri postoje, mora se pomiriti s činjenicom da će ta vrata u paralelni svijet ili biti ključ za oslobađanje njezine tuge ili će je zauvijek zarobiti.
Trailer odlično obavlja svoj posao postavljajući turoban ton i uvjerljivo oslikava tragičnu zagonetku s kojom se glavni likovi suočavaju. Iako je jedna od odrednica filma i multisvemir, ovdje je pristup postojanju multisvemira puno prizemniji nego inače, te je više kulisa za postavljanje nekih jezivih pitanja poput: da saznate da multisvemir postoji, biste li učinili bilo što da pokušate nekoga vratiti tko je mrtav u vašoj realnosti?
Glavne uloge tumače Danielle Deadwyler (Till), Aldis Hodge (Black Adam) i Edwin Hodge (The Tomorrow War).
Film Parallel u odabrana kina stiže 23. veljače.
The post Prvi trailer za nezavisni SF triler Parallel appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.