Prvi službeni poster za Beetlejuice Beetlejuice 2024 A.D.!

četvrtak, 1. veljače 2024. 23:55

Svi ste već vjerojatno čuli da uskoro stiže Beetlejuice 2 (Bubimir 2). Warner Bros. je u rujnu prošle godine objavio i datum premijere, koji je postavljen na 06. rujna 2024. godine. Da film doista tada stiže potvrđuje i prvi poster za ovaj vrlo iščekivani nastavak, koji je osim potvrde datuma premijere otkrio i službeni naslov filma: Beetlejuice Beetlejuice 2024 A.D.. Redatelj filma je Tim Burton, koji je režirao i kultni original iz 1988., a u titularnoj ulozi ponovo gledamo legendarnog Michaela Keatona. Prvi poster za Beetlejuice Beetlejuice 2024 A.D. prikazuje ruke titularnog lika koja drži traku s datumom izlaska nastavka, u referenci na enigmatični iznimno dugački broj za čekanje (9,998,383,750,000) od službe za pomoć u zagrobnom životu iz originalnog filma. Tko zna zna, tko ne zna vrijeme je za gledanje, ili za ponovno gledanje.
Detalji radnje i dalje nisu poznati, ali znajući kakav potencijal imaju Burton i Keaton kada rade zajedno, svašta bi se moglo dogoditi u ovom nastavku. Snimanje filma Beetlejuice Beetlejuice 2024 A.D. započelo je prošlog ljeta, a zatim je prekinuto radi štrajkova. Nakon što su postignuti zadovoljavajući dogovori i štrajkovi su privedeni kraju, produkcija je nastavljena, a snimanje je dovršeno u studenom. Warner Bros. je sada spreman za početak marketinške kampanje, s obzirom da se datum premijere rapidno približava. I tako smo dobili prvi teaser poster, s kojim ne možemo reći da nismo zadovoljni, iako nas samo izaziva, jer realno osim naslova ništa novo ne otkriva.
Keaton je prošle godine imao za podijeliti par riječi o filmu, ili točnije rečeno o iskustvu snimanja. “Bubimir je najjeb***** zabava koju možete ostvariti radeći. Tako je zabavno, tako je sjajno. A znate li što je to? Radimo ga točno kao što smo radili prvi film. Postoji žena u velikoj čekaonici za zagrobni život doslovno s lajnom za pecanje – želim da to ljudi znaju jer mi je fantastično – vuče mačku za rep da se pomakne.” Dakle, očekuju nas praktični efekti, što nam je jako drago čuti.
Uz Keatona svoje uloge repriziraju Winona Ryder i Catherine O’Hara, dok ćemo u novim ulogama gledati Willema Dafoea, Jennu Ortegu, Monicu Bellucci i Justina Therouxa.
The post Prvi službeni poster za Beetlejuice Beetlejuice 2024 A.D.! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.